با سلام اقا من رممو دادم گارانتی برام تعویض کرد امروز دوباره بلو اسکرین مموری منیجمنت داد. یعنی باز از رمه؟
از کجا میشه فهمید مشکل از اسلات رم نیس و رمو نمیسوزونه؟
Printable View
با سلام اقا من رممو دادم گارانتی برام تعویض کرد امروز دوباره بلو اسکرین مموری منیجمنت داد. یعنی باز از رمه؟
از کجا میشه فهمید مشکل از اسلات رم نیس و رمو نمیسوزونه؟
شما همون رم سالم را اون اسلات بگذارید و درست کار کنه . یعنی مشکل از اسلات رم نیست . به گارانتی رم تماس بگیرید شاید رم را عوض نکردند . طبق تجربه عرض میکنم مشکل از رم هست و ربطی به مادربرد نداره . یک اسلات نمیتونه خراب باشه . اگر هم خراب باشه قسمت تغذیه رم همه اسلات ها خراب میشند نه یکی از اسلات هانقل قول:
سریال رم هم با رم قبلی چک کنید . اگر پشت سرهم بودند رم را برگشت دادند . همچنین رم جدید را تنها با مم تست تست کنید .
چون کلا یه رم دیگه گرفتم. قبلیه ripjaw v 8gb بود الان ripjaw4 16gb
امتحان نکردم ببینم از رمه یا نه ولی دیروز یبار بلو اسکرین bad pool head داد وقتی داشت بالامیومد ویندوز یبارم امروز memory managment داد. بایوس بتا نصب کردم میتونه از اونم باشه؟
با مم تست هر دو رم را تک به تک تست کنید .نقل قول:
بایوس F5 اگر اپدیت کرده باشید . بتا نیست و نسخه فاینال هست .
بعله همون f5 منتها جلوش نتوشته بتا.
رم جدید ممکنه ایراد داشته باشه؟ یا نرمافزاری هم میتونه باشه این ارور؟
بله حتما تست کنید با MEMTESTنقل قول:
رم جدید را بگذارید تست بشه .
معمولا بعضی از شرکت ها یکسری رم ها را که از مشتری تحویل میگریند تست میکنند . ولی چون وقت کافی برای تست نمیگذارند . ممکنه رم رو دوباره توی انبار سالم ها بگذارند و برای مشتری دیگه ارسال کنند .
دوتا رمو باهم 2ساعت و نیم گذاشتم تست اروری نداد.
پس مشکلی نیست البته اگر 16 گیگ رم هست . 2 ساعت و نیم خیلی مدت زیادی نیست .نقل قول:
کارت گرافیکتون چیه ؟
درایورش به روز هست ؟
اگر درایور جدیدتر برای کارتت اومده اول قبلی را با ddu پاک کن و جدید رو نصب کنید .
همچنین با برنامه auslogic boost speed سیستم را optimize کنید
اگر باز bsod داشتی برنامه blue screen viewer را نصب کن و ببین منشا bsod چی هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بله شونزدهه.
کارتم.
درایورشو از سافت نودوهشت برداشتم اخرین ورژنه ممکنه ازون باشه. باید تعویض کنم. gtx 950 هستش